Cégünk IATF 16949:2016 és MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok szerint tanúsított minőség és környezetirányítási rendszert működtet.
Open
X

Magunkról

Az ISVH Műszaki Szolgáltató Zrt. 2012-ben vásárolta meg az Indukciós és Védőgázos Hőkezelő Kft.-t (ISVH Kft.-t), annak érdekében, hogy folytassa a cég szakmai hagyományait és magasabb szintre emelje a szolgáltatásait. Az ISVH Kft. elődje, a Szerszámgépipari Művek (SZIM) szakmai bázisán alapozta meg az ISVH folyamatos fejlődését.

A cég vezetése és tulajdonosai elkötelezettek a minőség és a vevőelégedettség állandó javításához.

A cég tevékenysége két fő csoportra osztható:
- védőgázos (kemencés) hőkezelés
- indukciós (felületi) hőkezelés

A cég nagy figyelmet fordít a technológiai és a személyi fejlesztésre. A fejlesztések középpontjába az automatizált és kontrollált folyamatokat és a munkatársak képzettségének növelését helyezzük.

2012-ben a korábbi tulajdonosok visszavonultak és a céget nagy ipari tapasztalattal rendelkező szakemberek és pénzügyi befektetők közösen megvásárolták, azzal a határozott céllal, hogy tapasztalatukat felhasználva tovább fejlesztik az ISVH szakmai színvonalát, párosítva a vevőközpontúsággal,  és a minőség szemlélet új szintre emelésével.

Ehhez a munkatársakban jó partnerre találtak. Ennek eredményeképpen az ISVH Műszaki Szolgáltató Zrt-ben a folyamatos fejlődés és a vevőközpontúság a cég kultúrájának részévé válik.